Haberler

Güney Afrika Uyruklu Kadına Darp, Gasp ve Taciz İddiası

Güney Afrika uyruklu Lorejamine Delmas, havalimanından bindiği taksinin sürücüsü tarafından yolda beyaz renkli sivil bir araca bindirildiğini, bindiği aracın şoförünün kendisini darp ettiği, parasını gasp ettiği ve tacizde bulunduğu iddiasıyla polis merkezine başvurdu.

Güney Afrika uyruklu Lorejamine Delmas, havalimanından bindiği taksinin sürücüsü tarafından yolda beyaz renkli sivil bir araca bindirildiğini, bindiği aracın şoförünün kendisini darp ettiği, parasını gasp ettiği ve tacizde bulunduğu iddiasıyla polis merkezine başvurdu.

Kadının ifadeleri doğrultusunda sözkonusu aracın şoförü Eşref A. gözaltına alındı.

Haber- Kamera: Ramazan EĞRİ/ İstanbul, DHA

Güney Afrika uyruklu 28 yaşındaki Lorejamine Delmas'ın iddiasına göre olay şöyle gelişti; Eşi ile birlikte futbol menajerliği yapan Delmas, öğle saatlerinde Adana'dan uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. Buradan da Taksim'de kalacağı otele gitmek için taksiye bindi. Taksi şoförü, sahilde bir noktada durarak park etmiş 34 DD 7160 plakalı beyaz renkli Fiat Albea marka sivil bir aracı gösterip "Bu araç sizi Taksim'e götürecek, ona binin" dedi. Araçla bir süre dolaştırılan Delmas, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçerken yanlış yolda olduklarını söyledi ancak sürücü Eşref A.'dan (46) cevap alamadı. Daha sonra Ümraniye'de ıssız bir yere giden sürücü Eşref A., Delmas'ı taciz etti. Kadının kendisine tepki göstermesi üzerine Eşref A., belindeki kurusıkı tabancayı çıkartarak Güney Afrika uyruklu kadını darp etti. Daha sonra Delmas'ın çantasındaki 400 TL ile 400 Euro'yu alan Eşref A., kadını orada bırakarak kayıplara karıştı.

TAKSİCİ BULDU

Darp edilmesi sonucu yerde yatarken başka bir taksicinin kendisini görüp hastaneye götürdüğünü anlatan Delmas, "Buradan da polise müracaat ederek aracın plakasını ve şoförün eşgalini verdim. Polis, yaklaşık 2 saat sonra şoförü yakaladı. Şok içindeyim, beni öldüresiye dövdü. Kafamda, kollarımda ve omzumda izler duruyor. Silah ile başıma vurdu" dedi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Delmas'a darp raporu verildiği öğrenildi.

ŞÜPHELİ ERENKÖY'DE YAKALANDI

Kadının iddiaları doğrultusunda çalışma başlatan Güven Timi ekipleri, bir çocuk babası Eşref. A.'nın araç plakasından yola çıkarak ulaştığı Eyüp'teki adresine gitti. Eşref A.'nın burada olmadığını öğrenen polisler, cep telefonu ile şüpheliyi arayarak kargo şirketinden aradıklarını ve kendisine bir kargo ulaştırmaları gerektiğini söyledi. Polislere Erenköy'de olduğunu ve kargoyu oraya getirmelerini isteyen Eşref A., burada gözaltına alındı. Eşref A.'nın, olayda kullandığı ileri sürülen kurusıkı tabanca ise Çekmeköy'deki diğer evinde bulundu. Ümraniye Polis Merkezi'ne götürülen Eşref A.'nın, burada susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.

GÜNEY AFRİKALI KADININ VİZE SÜRESİ DOLMuş

Lorejamine Delmas'ın ifadesini alan polisler, yaptıkları incelemede Delmas'ın vizesinin süresinin dolduğunu tespit etti. Polis merkezinde ifade işlemleri tamamlanan Delmas'ın, Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan Delmas'ın eşinin iş görüşmeleri kapsamında Kıbrıs'ta bulunduğunu ve yarın Türkiye'ye geleceğini de öğrenildi. Atatürk Havalimanı'nda bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına alan polis, Delmas'ın havalimanında bindiği taksiyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bilgi için:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title